Yoga-poef
OMschrijving
Met deze handgemaakte poef  zit je gelijk in een comfortabele en veerkrachtig zithouding voor een echt fijne (diepe) meditatie.

Ontwerp
Met onze zeefdrukcarrousel bedrukken we de poefjes met onze unieke ontwerpen. Hierbij maken we gebruik van milieuvriendelijke inkt.
In onze textiellijn werken we altijd met Limited Editions.  Van massa oplages is bij OMvormen geen sprake. Van elk ontwerp worden er maar 50 gedrukt! Op het label kun je zien welke druk van de 50 jij hebt!

Materiaal
Deze fairtrade poef van LWH Nepal is handgemaakt van diverse gerecyclede materialen uit Nepal.
LWH Nepal zamelt in Kathmandu en omstreken dagelijks oude sari’s in die ze verwerken tot de meest prachtige, kleurrijke en stevige materialen en producten.
Het boekweitkaf waarmee de poefjes zijn gevuld zorgt voor een goede geleiding van de lichaamswarmte waardoor het kussen koel en comfortabel blijft aanvoelen. Boekweitkaf is veerkrachtig, verkoelend, vormvast, zit prettig en geeft een goede ondersteuning waardoor lang en ontspannen kan worden gemediteerd. Daarnaast is boekweitkaf duurzaam en blijft lang goed.

Local Women's Handicrafts Nepal
LWH Nepal richt zich op het empoweren, inspireren, ontwikkelen en ambachtelijk opleiden van de meest kansarme vrouwen uit heel Nepal.
Maak hier kennis met Nasreen Sheikh, een sterke inspirerende vrouw en oprichtster van LWH Nepal.

Door het aankopen van deze poef ondersteun je dit prachtige initiatief.
Bezig met laden...

Contact

Bedrijfsgegevens

E-mail: info@omvormen.nl
KvK nummer: 66942748
Rekeningnummer: NL53INGB0007718423

Over ons

Met o.a. een CNC-freesmachine, een zeefdrukcarrousel en oneindig veel ideeën vormen we hout en textiel om tot een origineel (limited) design.
Hierbij maken we zo veel mogelijk gebruik van eerlijke, duurzame en natuurlijke materialen

OMvormers

Oswald | 06-29365761
Marieke | 06-41965235

info@omvormen.nl 

Powered by CCV Shop software webshop